bedre brugt er ophørt pr 30.06.2024. denne side lukker om kort tid

Åbningstider i butikken

Kørselsvejledning: Se kort for kørselsvejledning.

Offentlig transport:

Fra Vejle by kører bus nr. 05 ad Grejsdalsvej og passerer butikken. Busstoppested findes i umiddelbar nærhed af butikken.

Parkering:

Bedre Brugt har parkeringspladser lige ved butikken på Grejsdalsvej. Kør ind på grusparkeringen til venstre for bygningen. Der kan ikke parkeres på selve Grejsdalsvej da der er cykelsti som ikke må blokeres. Ca. 300m fra butikken findes en grusplads ved skoven på Kirkebyvej/Ny Hornstrupvej hvor man kan parkere.

Toilet:

Der findes toilet i butikken.

Betaling/kontantautomat:

Du kan betale kontant og med  Mobile Pay (nr. 20496) i butikken. Vær opmærksom på at kontantautomater ikke findes i nærheden af butikken. Du skal ind til Vejle by for at finde en kontantautomat.

Emballage/afhentning af varer:

Bedre Brugt har et lager af emballage (både nyt og genbrugsmaterialer) til indpakning af skrøbelige varer som porcelæn, glas m.m. Det er dog en god idé at du medbringer emballage ved køb af hele spisestel eller større parti skrøbelige varer. Kraftig papemballage, trækasser eller lign. samt aviser eller stof til indpakning er optimalt. Ved køb af møbler eller lamper anbefales også at medbringe håndklæder, tæpper eller andet til beskyttelse under transport.